Kate Hansen Skavin er DRsU’s nye sekretariatsleder
Klub: dkrul.dk
Publiceret af: Jens Tarp
Dato: 01-02-2013 09:15:41
Kategori: Generelt
   

 

Kate Hansen Skavin er DRsU’s nye sekretariatsleder fra den 1 marts 2013.

 

Kate har uddannelse og mangeårig erhvervserfaring fra store firmaer, som giver et godt match med de kvalifikationer indenfor administration, regnskab og budgetter, som sekretariatsleder stillingen forudsætter.

 

I relation til idrætslivet har Kate en bred uddannelsesmæssig baggrund, der bl.a. omfatter DIF’s Superinstruktørkursus, DFfR uddannet træner og instruktør for senior og ungdom, Idrættens Lederakademi i ledelse, organisation, projektstyring samt økonomistyring. Hertil kommer, at Kate i en årrække har været breddekonsulent i Dansk Hockey Union.

 

Kate er også aktiv frivillig idrætsleder, hvor hun har en række tillidshverv. Bl.a. sad Kate i 6 år i DFfR s hovedbestyrelse som aktivitetsansvarlig og som næstformand. I dag er hun aktivitets rochef i Skovshoved Roklub og formand for SIG, Sammenslutningen af Idrætsforeninger i Gentofte Kommune. Og er idrættens repræsentant i Gentofte Kommunes Folkeoplysningsudvalg. Og er for øvrigt også aktiv idrætsudøver.

 

Bestyrelsen, der i enighed har tilbudt Kate stillingen, ser frem til et positivt og konstruktivt samarbejde til gavn for DRsU.

 

Jens Tarp

Fmd. DRsU 

 
Cookies