SkolesportHer er vores tilbud om skolesport/breddesport til institutioner og skoler. Som skole eller institution kan du leje rulleskøjter af unionen. Typisk 40-50 sæt skøjter ad gangen. Vi råder overrulleskøjter i størrelserne 28-46. Med til udstyret hører også hockeystave, hjelme og sikkerhedsudstyr.

Udstyret er kun til indendørs brug.


Et forløb med eleverne er typiskover 3-5 uger, hvor DRsU indgår en aftal med skolen/institutionen om levering af udstyr samt planlægning af undervisning af idrætslærer/pædagoger.  Skolen/institutionen selv står for afvikling af aktiviteter. Vi formidler kontakt til nærtliggende klubber.
Det typiske samarbejde mellem DRsU institutioner forløber således:

Der afholdes et indledende lærer/pædagog kursus på typisk en til to eftermiddage. DRsU påsætter instruktør, og der arbejdes med kursisternes egne færdigheder på rulleskøjter og der vises eksempler på lege og øvelser fra et lærerkompendium. 

 

Et samarbejde aftales ved at kontakte DRsU drsu@drsu.dk  


Husk at samarbejder bør aftales i rigtig god tid, da der er rift om udstyret. Før start fremsender udviklingskonsulenten en lille skriftlig aftale, der underskrives og sendes retur. 


Leje af udstyr koster 10 DKK. pr sæt rulleskøjter. Udstyret kan afhentes og afleveres efter nærmere aftale. Kan institutionen ikke selv afhente og aflevere udstyret vil DRsU mod et gebyr sørge for transporten.

Et lærer/pædagog-kursus koster 800 DKK uanset varighed og antal deltagere.


Er jeres serviceleder eller halinspektør betænkelig ved indendørs rul i en hal, så er rulleskøjterne:

* uden bremser

* med klare gummihjul, som ikke har været brugt udendørs

* med afrundede plastspænder


Ved spørgsmål kontakt unionen drsu@drsu.dk 
Cookies